988.bap.rs | mobilni


Šta sve nudi 988.bap.rs?

Pretraživanje po ključnim rečima

Pretraživanje po nazivu

Pretraživanje po telefonskom broju

Dodatne opcije pretrage

Dodajte pretragu 988.bap.rs u Vaš browser

988.bap.rs prilagođen za mobilne telefone


Pretraživanje po ključnim rečima

Imenik 988.bap.rs možete pretraživati po nekom od parametara za koji mislite da je relevantan za traženu firmu. Npr, ako pretraživanje vršite po "pvc ograda", kao rezultat pretrage biće ispisane sve firme koje su povezane sa pvc ogradom.


Pretraživanje po nazivu

Imenik 988.bap.rs možete pretraživati po nazivu firme koju tražite. Ako tražite podatke o firmi "Borocki, spd" dovoljno je da u polje za pretragu ukucate "borocki".


Pretraživanje po telefonskom broju

Imenik 988.bap.rs možete pretraživati i po telefonskim brojevima. Ako imate propušten poziv i niste sigurni ko je vlasnik telefonskog broja sa kojeg Vas je neko pozivao, pronađite broj u 988.bap.rs imeniku!


Dodatne opcije pretrage

Ako želite da pretražujete firme po određenoj kategoriji, ili određenom mestu, kliknite na dodatne opcije pretrage, a zatim izaberite neku od opcija.

Ostavite li polje za pretragu prazno, i izaberete neku kategoriju, ili neko mesto, ili neku kategoriju i neko mesto, prikazaće se sve firme koje spadaju u izabranu kategoriju i / ili mesto.


Dodajte pretragu 988.bap.rs u Vaš browser

Da biste bili u mogućnosti da pretražujete podatke iz obog imenika direktno iz Vašeg broswera dodajte plugin 988.bap.rs


988.bap.rs prilagođen za mobilne telefone

Imenik 988.bap.rs prilagođen za mobilne telefone se nalazi na adresi m.988.bap.rs

Kako bi izbegli dodatno tarifiranje za internet saobraćaj preko mobilnog telefona, m.988.bap.rs je na prvoj strani dostupan samo kao pretraživač; Sve kategorije možete pregledati na stranici "Kategorije". Pretragu možete vršiti po ključnim rečima, nazivu ili broju telefona - slično kao i na klasičnoj verziji imenika. Takođe, kroz rezultate pretraživanja su dostupni i dodatni podaci o firmama koje te podatke imaju i na klasičnoj verziji.

Klasična verzija je takođe prilagođena za prikazivanje na mobilnim telefonima.


Kategorije

Vrsta prikaza:
Mobilni | Klasični